Hlavní obsah
Článek

V srpnu se měla konat velká veselka, během níž by se stala Jennifer Aniston (55) vdanou paní. Jenže nyní přicházejí zahraniční média se smutným tvrzením. Ze svatby údajně sešlo, Jennifer a její snoubenec Justin Theroux (41) se rozcházejí. Pokud by se nejednalo pouze o výmysl novinářů, pouze by se potvrdilo, že překrásná Rachel z Přátel má na chlapy skutečně smůlu.

Dvojice se původně měla brát již v květnu, ale prý se nedokázali domluvit, jak by jejich velký den měl vypadat. Zatímco Aniston si přála pompézní záležitost se všemi přáteli a vystoupením zpěvačky Adele, Theroux se přikláněl ke skromnější variantě. Zdroj z jejich okolí ale tehdy ujišťoval, že je nesmysl hledat za tím problémy ve vztahu, prý se jen potřebovali domluvit na definitivní podobě svatby.

Důvodem údajného rozchodu je prý Justinovo přestěhování do New Yorku. Jennifer přitom zůstala v Los Angeles a právě láska na dálku jim nejspíš nesvědčila. Podle některých by v tom mohla mít částečně prsty i Therouxova bývalá přítelkyně Heidi Bivens, s níž měl herec dvanáctiletý vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám