Hlavní obsah
Famous
Článek

Ač se Lindsay Lohan (37) snažila sebevíc, z léčebny ji ani kvůli narozeninám nepropustili. Herečka v sanatoriu pro závislé na alkoholu a drogách musí kvůli soudnímu nařízení trávit celých devadesát dnů. Má před sebou poslední čtyři týdny, jenže v úterý 2. července měla sedmadvacáté narozeniny. Oslava se měla konat o dva dny později. Připít džusem si musela na půdě léčebny, a to jen s pacienty a zřízenci.

Lohan pobývá v Rehabilitačním centru Cliffside v Kalifornii. Hollywoodská hvězda podle právničky Shawn Holley nakonec svůj úděl přijala a s oslavou v léčebně se smířila. Nechala koupit dort a zmrzlinu a přijala přání od Holley i ostatních pacientů. Ve čtvrtek 4. července celé sanatorium také slavilo Den nezávislosti.

Přímo během narozeninového dne za Lindsay ale nemohla ani rodina a přátelé. Návštěvním dnem je neděle, teprve sedmý den v týdnu oslaví herečka své výročí pro změnu s blízkými. Pokud za ní přijdou.

„Lindsay teď vypadá velmi dobře a na léčbu v Cliffside reaguje výborně… Podle soudního rozvrhu by měla být propuštěna hned na počátku srpna,“ píše magazín Radar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám