Hlavní obsah
Článek

Místo toho, aby se chystala na svatbu, natáčela Tereza Kerndlová (37) nový videoklip. Zpěvačka opět přichází s něčím novým a tentokrát i nečekaným. Takovou ji ještě neznáte. Videoklip Klišé z Plyše je bláznivý, kontroverzní a plný klišé. Jedná se o první ateliérový počin Terezy.

Ve videoklipu Klišé z Plyše můžete nahlédnout na příšernou narozeninovou party, která se Tereze naštěstí jen zdá. Neschází na ní indický striptér, jako překvapení, podivný otec, nesoudná matka, další příbuzní a spousta diskutabilních přátel.

Netradiční video vznikalo tři dny. Samotná stavba kulis, vytvořených speciálně pro tento klip zabrala čtyřiadvacet hodin, druhý den následovalo patnáctihodinové natáčení s třináctičlenným týmem herců. Třetí natáčecí den pak vznikaly poslední studiové záběry pouze s Terezou.

„Je to šílenost. Strašně se těším na reakce. Jsem zvědavá, co na tohle řeknou moji fanoušci a nejen oni. Já osobně mám z videoklipu skvělý pocit, je tam cítit nadsázka a to mam ráda," tvrdí sama zpěvačka.

Tereza Kerndlová se stala zpěvačkou roku v Hudebních Cenách Óčka 2012 a její předešlý videoklip Tepe Srdce Mý zvítězil v anketě Český Slavík v rámci ceny MTV Videoklip roku 2012. Nedávno jí také vyšlo album Singles Collection, obsahující nejúspěšnější skladby její dosavadní kariéry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám