Hlavní obsah
Článek

Situace kolem zpěvačky Ivety Bartošové (†48) nabírá na obrátkách. Poté, co se Iveta v těžkém delíriu rozešla s Josefem Rychtářem (65), od kterého utekla ke svému obdivovateli Zdeňku Macurovi (49), Rychtář poprvé přiznal, že je na tom Iveta opravdu hodně špatně a měla by se jít okamžitě léčit.

Zničený Josef Rychtář (65) se dokonce pod vlivem silných emocí málem rozplakal redaktorovi Super.cz přímo do telefonu. I kdyby se k němu Iveta chtěla vrátit, pokud nenastoupí na léčení, není cesty zpět.

„Jsem z toho nešťastný, já jsem si zničil rodinu, ale chtěl jsem té ženské pomoct. Pokud bych se měl k Ivetě vrátit, tak by tady byla jedna zásadní podmínka, že okamžitě nastoupí na léčení, jiná cesta už není,“ řekl Rychtář Super.cz v emotivním rozhovoru, který si můžete poslechnout v přiloženém audiu.

Rychtář také neváhal přiznat, že situaci Bartošové značně podcenil a myslel si, že její problémy s alkoholem zvládne bez cizí pomoci. Zvláště v době, kdy s ním a jeho tehdejší ženou žila zpěvačka v Říčanech, si nechtěl připustit, jak moc vážné problémy Iveta má.

„V tu dobu, kdy byla v Říčanech, byla situace trošku jiná, samozřejmě se už tehdy začaly nějaké věci projevovat, ale domníval jsem se, že je to chvilkové. Neznal jsem ji tak osobně jako teď, a věřil jsem tomu, že pokud se čas od času trošku napije, že to není na závadu, ale silně jsem podcenil veškeré znalosti, vědomosti a rady, které mi dávali lidé, kteří do toho viděli. Myslel jsem si, že mám patent na moudro, že to zvládneme, a ona se z toho dostane sama,“ uzavřel zničený Rychtář, který moc dobře ví, že pokud se okamžitě nezačne něco dít, Iveta brzy skončí na úplném dně.

Reklama

Další články

Načítám