Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před necelými dvěma lety se Paris Jackson vyjádřila v televizní talkshow moderátorky Ellen DeGeneres nelichotivě o rouškách a maskách, které musela ona i její dva bratři v dětství nosit. Přál si to jejich zesnulý otec Michael Jackson (†50).

Dnes patnáctiletá Paris, která se před pár týdny pokusila z dosud nepotvrzených důvodů o sebevraždu, pro Ellen uvedla, že celé jejich maskování v dětství bylo hloupé. Zároveň ale uvedla, že si postupem věku uvědomovala, že se je tím otec snažil chránit.

Ještě později pak prý Paris došlo, že Jackson chtěl ukrýt jejich tváře proto, aby si mohly bez obav, že je budou poznávat fotografové, v jeho nepřítomnosti užívat dětství. Právě o to byl totiž samotný Michael ochuzen. Jeho přísný otec Joseph v něm poznal talent velmi brzy a pro Michaela a jeho bratry začal od útlého věku dril. Ačkoli to Jackson dotáhl od Jackson's 5 až na popového krále a i podle Guinnessovy knihy rekordů je nejúspěšnějším umělcem celé hudební historie, v jeho životě bylo šťastných chvil bohužel pomálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám