Hlavní obsah
Článek

Kdekdo by za jejich figury dal bůhvíco (však i ty jim přinášejí ročně na konta stamilióny korun), ale hokejové hvězdy NHL, KHL a dalších evropských lig tvrdí, že jsou na tom pěkně bídně!

Právě z toho důvodu odmítli, aby v pokračování komedie Babovřesky, v níž hrají, měli postelové scény nebo natáčení bez triček.

„Scénář jsem zapomněl doma, ale Zdeněk Troška ví, jak vypadáme, že by nebylo moc dobré sundávat trika,“ říká brankář Winnipegu Ondřej Pavelec, v současnosti patrně největší hvězda mezi českými hokejisty působícími v zámoří.

Souhlasí s ním i kolegové. „Z respektu k národu je dobrý nápad, abychom si nesundávali trika uprostřed našeho odpočinku,“ směje se Jakub Voráček z Philadelphie. A Jakub Kovář tomu nasadil korunu.

„Spoustu fanynek bychom zklamali, kdybychom ta trička sundali. To byla i jedna z podmínek, že takové scény nepřichází v úvahu. Opravdu budeme hrát a ne se svlékat nebo se s někým válet v posteli,“ dodal jasně.

Fanynky hokejových bohů mají tedy smůlu. Ledaže by se utěšily pohledem na ně naživo. Mohou si totiž pány najít samy a vyzkoušet, zda nám mladíci řekli pravdu o tom, kdo z nich je největší holkař.

Reklama

Další články

Načítám