Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se, jak se zdá, definitivně zbavila přítele Josefa Rychtáře (65). Podle některých a zatím neověřených informací Super.cz mělo být poslední kapkou napadení, po němž opět, tak jako dřív, požádala o záchranu svého vytrvalého podporovatele a exmilence Zdeňka Macuru. K němu se také přestěhovala. „Nechci se k tomu vyjadřovat. Iveta teď spí,“ řekl Super.cz Zdeněk Macura (49).

„Jde o soukromou záležitost. Třeba vám později, až se situace uklidní, řekne sama něco Iveta,“ dodal Macura. Iveta k němu prchla prý tak narychlo, že doma nechala rozsvíceno, zapomněla si údajně i doklady a hlavně opomněla zavřít branku od domu, takže z něj neznámo kam uprchla těžce zkoušená fenka Gejša.

Iveta Bartošová to s Rychtářem nikdy neměla jednoduché. Jednou ho nechala vykázat policejně z domu, podala na něj i trestní oznámení, nakonec jej však stáhla s tím, že byla zmanipulována nemocným mladíkem. Již dříve se na její tváři objevil monokl a objevily se spekulace, zda ji Rychtář, který je nepravomocně odsouzen za zmlácení manželky, nebije.

Nyní muselo dojít k hodně závažné věci, když se bála o svůj život tak, že raději opustila svůj dům a utekla do bezpečí Macurovy všeobjímající náruče. Nebo je to jinak a doufá, že u Zdeněčka bude moci svévolně bumbat?

Sám říčanský podnikatel to vidí jinak. „Ona mě slovně napadala, že jsem na ni zlý, když jsem jí vylil láhev do umyvadla. V mezidobí, když jsem nebyl doma, si hned šla koupit další láhev do večerky. S Ivetou ale nemůžu být 24 hodin denně, je to nad lidské síly a není to ani důstojné. Macura by měl Ivetu podrobit dechové zkoušce a lékařskému vyšetření, tím by se prokázalo, že jsem ji fyzicky nenapadl, já mám svědomí čisté, Ivetě jsem nikdy neublížil," svěřil Super.cz Rychtář.

Reklama

Další články

Načítám