Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snědé krásce Melanii Brown, známé jako Mel B ze Spice Girls, se kvapem blíží čtyřicítka, ale je k nevíře, jak v poslední době zkrásněla. Rozdíl mezi lety 2005 a 2006 a současností je markantní i z fotografií, které si můžete prohlédnout v naší galerii.

Osmatřicetiletá Mel se mezitím stala trojnásobnou maminkou a vdala se za filmového producenta Stephena Belafonte. Jak se zdá, na zpěvačku mělo mateřství blahodárné účinky, jelikož po porodu druhého potomka zkrásněla. Mel, která má dnes již čtrnáctiletou dceru Angel Iris, přivedla v dubnu 2007 na svět dceru Phoenix. Otcem Phoenix je herec Eddie Murphy, s nímž prožila krátký románek.

V té době spolu ale dvojice již delší dobu nechodila a zpěvačka se v únoru téhož roku dala dohromady s Belafontem, jehož si již v červnu téhož roku také vzala. V srpnu 2011 se jim narodila další dcera Madison.

Mel si po třetím porodu dávala pořádně do těla, ale její píle se vyplatila. Dnes má lepší figuru než za největší slávy Spice Girls. Dokonale ji dokázala prodat několikrát jako porotkyně pěveckých a talentových soutěží v Austrálii, Velké Británii i USA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám