Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) je neustále bombardována dotazy na své údajné těhotenství. Soudě podle její reakce na sociální síti, ji to už dost unavuje. Přestože informaci o tom, že čeká dítě s Jakubem Prachařem, popřela, ne každý jí to věří.

„Opravdu nejsem těhotná a ani to neplánuji!!! Bože!!!,“ vzkazuje všem Agáta, která se před pár dny vrátila z dovolené v Alpách, kde si užívala lyžovačku po boku Jakuba Prachaře.

Agáta si za to může tak trochu sama. Své první těhotenství také několik měsíců tajila a s cigaretou v puse dávala demonstrativně najevo, že dítě rozhodně nečeká. Těhotenství popírala i přesto, že si o něm cvrlikali i vrabci na střeše. Nemůže se proto divit, že se jí dotazy na údajný požehnaný stav jen hrnou.

Zvláště když sama přilila olej do ohně tím, že na sociální síť napsala větu ‚V tomhle roce nás už bude víc‘. Každého hned napadlo, že se jedná o přírůstek do rodiny, a nikoliv o nové akvárko.

Agáta aspoň docílila toho, že se o ní psalo víc než o celebritách, které se ke konci roku promenovaly v českém Aspenu - Špindlerově Mlýně. A klidně mohla být stovky kilometrů daleko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám