Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejúspěšnější finalistka Hlasu Česko Slovenska Markéta Poulíčková vždy moc dobře věděla, že nemusí okouzlovat jen svým hlasem. Majitelka dokonalých křivek se svlékla a úplně nahá si stoupla do vitríny, kde ji okukovali cizí chlapi. Podívejte se do fotogalerie, jak to nádherné Markétě bez oblečení sekne!

Poulíčková netrpí žádnou skrytou úchylkou a touhou za každou cenu exhibovat. Nahota byla součástí scénáře k jejímu novému klipu k písni Illusion, který režíroval uznávaný F. A. Brabec (filmy Kytice, Máj, Kajínek). „Trvalo to dlouho, než naše spolupráce dopadla. František je velice vytížený člověk. Jsem ráda, že mi splnil můj sen a mohla jsem s ním spolupracovat,“ řekla nám Markéta. Ta celý rok po odvysílání Hlasu se svým týmem tvrdě makala na nových písničkách a našla si vydavatele (Vladimír Kočandrle).

A o čem provokativní klip s prvky uměleckého díla, jehož premiéru vám již brzy přineseme, vůbec je? Píseň René Rypara je prý konečně věc, za kterou si Poulíčková stojí.

„Základní jeho myšlenkou je, že by lidé neměli být loutkami a figurínami, s kterými někdo manipuluje. Měli by se zamyslet nad tím, co se kolem nás děje a neměli by být lhostejní,“ říká Markéta, která se těší na letní koncertování, které ji zanese až do italského Milána.

Reklama

Další články

Načítám