Hlavní obsah
Článek

Jak vás Super.cz včera jako první informoval, na televizní obrazovky se vrátí reality show VyVolení.

První řada této reality show, v níž je nesourodá skupina soutěžících zavřená ve vile plné kamer, které je neustále sledují, odstartovala na Primě roku 2005 a přinesla televizi obrovský úspěch.

Snad každý divák si jistě pamatuje na prvního vítěze této show, jež se stala jistým fenoménem, kuchaře z motolské nemocnice Vladka Dobrovodského. Na jeho fotky z vily i jeho současnou podobu, se podívejte do naší fotogalerie.

Jak už to tak v podobných show bývá, po vítězství v soutěži čekal na Vladka místo zářné budoucnosti, strmý pád. Vladko se jen těžko vyrovnával s rychle nabytou slávou a svět šoubyznysu ho navíc vůbec nenadchnul. Zatímco jiní se předháněli v tom, aby se dostali na přední stránky bulváru, Vladko publicitu nesnášel.

„Měl ze slávy těžké deprese, nedokázal chodit na večírky a přetvařovat se. Nezvládal situaci a skoro nevycházel ven. Dokonce chodil nakupovat už jen v noci," svěřil se před lety Super.cz kamarád Vladka.

Neúspěchem skončila i jeho účast v televizní show o vaření. Vladko se následně rozešel s přítelem Robertem, jenž o něm během jeho pobytu ve vile stihl napsat knihu Před nechtěnou popularitou utekl do španělské Valencie, kde sní o herecké kariéře.

Reklama

Další články

Načítám