Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 1997 Terezie Dobrovolná je vzorem pro mnoho modelek a missek. Všechny touží po tom sbalit hokejistu, milionáře, a nejlépe miliardáře. Kromě Terezy to žádná nedokázala. Krásná Dobrovolná žije s miliardářem Davidem Beranem už patnáct let a má s ním dvě děti. Po životě s takovým boháčem ale nikdy netoužila. A v tom tkví zřejmě tajemství úspěchu.

"Mě si David vyhlédl a ulovil. Je mi ta dnešní doba hrozně proti srsti, když se děvčata snaží někoho ulovit. My dva s Davidem jsme se asi měli potkat. Když je žena přirozená a je sama sebou, ten správný muž si ji najde. Není nic horšího než takzvaně někoho lovit," řekla super.cz Dobrovolná.

Je rozdíl žít s milionářem nebo miliardářem? "Od určité hranice rozdíl určitě není. Přála bych každé ženě, aby měla muže, který ji dokáže zabezpečit. Ale musím říct, že naopak čím víc toho člověk má, tak to přináší více starostí," dodala Dobrovolná.

Reklama

Další články

Načítám