Hlavní obsah
Článek

Držitel titulu Mr. Czech Republic Milan Nevosad se společně se svými missími kolegyněmi Terezou Chlebovskou (33), Gábinou Kratochvílovou (34) a Monikou Leovou (32) zúčastnil charitativní akce Pomáháme pohybem, kterou již podruhé uspořádalo občanské sdružení Slunce dětem.

„Byl jsem moc rád, že jsem se mohl této akce zúčastnit, udělali jsme něco pro druhé, ale i pro sebe,“ pochvaloval si missák Nevosad akci, jejíž výtěžek pětatřicet tisíc korun byl použit na financování letního tábora pro děti z Klokánku a pro děti s postižením.

Krasavec si vyzkoušel na akci hned několik pohybových disciplín včetně aerobiku, který v osmdesátých letech zpopularizovala po celém světě hollywoodská legenda Jande Fonda. Před fotografem pak vesele dováděl s kamarádkou Monikou Leovou.

Zmíněná exotická Česká Miss Earth si odbyla také premiéru s aerobikem. „Jelikož se odmalička věnuji tanci, doufala jsem, že to půjde tak nějak samo. Ze začátku jsem ale pletla kroky a chvíli mi trvalo, než jsem se do toho trošku dostala. Akce se mi líbila, vyzkoušela jsem si nový sport, vybraly se korunky pro děti a užili jsme si legraci. Byl to dobrý start dne. Akorát jsem byla tak vyčerpaná, že mě musel Milan vzít na rameno a odnést do šatny," směje se Leová.

Reklama

Další články

Načítám