Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dagmar Havlová (71) s léty zraje jako víno. Ze ztřeštěné a lehce oplácané holky z porcelánu vyzrála v dámu vybraných mravů i vzhledu. Není pochyb o tom, že o svůj zevnějšek se bývalá první dáma stará velmi pečlivě. Vezmeme-li v potaz datum jejího narození, pak jistě musela podstoupit nějaký zákrok estetické medicíny. Herečka bohužel na toto téma uvalila klatbu mlčení. Proto jsme se museli obrátit na renomované odborníky, aby se pokusili analyzovat recept na její elixír mládí.

„Vzhledem k tomu, jak paní Dagmar dobře vypadá ve svých šedesáti letech, vše nasvědčuje tomu, že podstoupila minimálně operaci obličeje a víček. Dále pravděpodobně podstupuje i mnohé neinvazivní zákroky," nechala se slyšet lékařka Věra Šatánková z pražského klinického centra.

Zajímalo nás, jestli by odbornice na ženskou krásu rozpoznala u Havlové silikonové implantáty. „Vzhledem k tomu, že paní Havlová nenosí vyzývavě odhalená ňadra, lze jen těžko odpovědně říct, zda pevný tvar a vyrýsovaný dekolt je dílem plastické chirurgie, nebo jen velmi vhodně zvolené podprsenky," nechala se slyšet lékařka.

Hodně se spekuluje nad tím, jestli Havlová podstupuje zkrášlovací procedury v Čechách. Často se mluví o jejích návštěvách Německa. „Práci plastických chirurgů dnes již nelze hodnotit podle země, kde byla operace provedena, protože výměna informací a operačních postupů je na vysoké úrovni a jdoucí z naší země ven i dovnitř. Často však majetnější klientela podstupuje operace v zahraničí, nikoli kvůli kvalitě práce, ale aby se vyhnuli nevídané publicitě," uvedla Šatánková.

Ať už je pravda jakákoli, lékařka vyzdvihuje skutečnost, že veškeré omlazující procesy si paní Dagmar nechává provádět umírněně po drobných krůčcích. Takže působí dojmem, jako by se u ní zastavil čas. Národem milovaná herečka prý našla správnou cestu, jak k omlazujícím procesům, ať už více či méně invazivním, přistupovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám