Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlovarská kolonáda je po dobu festivalu pro novináře vždy perfektní živnou půdou. Každý rok se zde záměrně nebo bezděky představují nové hvězdné páry. Před lety zde fotografové poprvé načapali Daniela Bártu s přítelkyní Alžbětou Plívovou, letos se zde Vítek Pokorný pochlubil svou mladičkou přítelkyní. Také Marek Taclík (50) zde byl spatřený se svou novou vyvolenou. Super.cz vypátral, že partnerkou starého mládence, který měl doposud velkou smůlu na vztahy, je modelka Kateřina Krňanská.

Herec měl doposud smůlu na vztahy, která pramenila z jeho patologické stydlivosti. „Nejsem schopen oslovit cizí ženu,“ svěřil se Super.cz před časem Taclík a dále uvedl: „Vždycky jsem se těžko seznamoval s holkami, nejsem schopen přijít za cizí ženou v metru, v klubu nebo baru a pozvat ji na drink. Zkrátka neumím využít takových těch klasických klišé, kterých využívá spousta mužů. Mě musí někdo představit, musíme se začít bavit a postupně se poznávat. Za chvíli mi bude čtyřicet a dodneška nejsem schopen udělat první krok. A už se to asi nezmění.“

Marek svůj blok zjevně překonal, neboť se mu podařilo sbalit opravdu prvotřídní krásku. Chtělo to jistě hodně úsilí, neboť se nám podařilo zjistit, že Krňanská ještě nedávno chodila s jedním ze členů kapely No Name.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám