Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezident karlovarského filmového festivalu to nemá jednoduché. Aby stihl všechny své povinnosti, téměř nespí a už čtvrtý den mu odešel hlas. "Ten to vždycky odnese. Navíc jsem zpíval jako host na koncertu Vojty Dyka, takže jsem to ještě urychlil," svěřil Super.cz Jiří Bartoška (77).

Sledovat filmy nezvládá. "Viděl jsem zahajovací film, uvidím závěrečný. A mám tu výhodu, že mohu vidět kterýkoliv jiný později, protože je máme všechny na DVD," prozradil.

Prezident festivalu je velký elegán, ale jeho karlovarský šatník moc věcí nečítá. "Mám dva společenské obleky, džíny a blejzr. S tím si vystačím. Moje žena toho má samozřejmě víc," usmíval se Jiří Bartoška, jehož jsme potkali na exkluzivní párty Tamary Kotvalové (60) v Lázních 1.

Ani po festivalu si zasloužený klid neužije. "Mám před sebou už od 16. července natáčení. Dva seriály a jeden film, což mne sice na jednu stranu těší, ale opravdu si neodpočinu," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám