Hlavní obsah
Článek

To je neskutečná podoba. Tříletý syn Michala Dvořáka (58) je věrnou kopií svého otce. Celá rodinka vyrazila společně na festival do Karlových Varů, kde má člen kapely Lucie pracovní povinnosti. Ve volných chvílích se věnuje své rodině.

"Je to celý Michal, ale kdyby si sundal ty brýle, viděli byste, že má oči po mně," řekla Super.cz s úsměvem manželka Dvořáka, slavná dýdžejka Lucca. "Mně nevadí, že jsem celý táta," řekl Super.cz tříletý Michal Dvořák.

Celá rodina je pohromadě v podstatě poprvé. Lucka přiznala, že i když má ve Varech Michal práci, bere to jako dovolenou. "Poslední dobou je práce opravdu hodně, takhle pohromadě týden jsme fakt ještě nebyli," potvrdil Michal.

"Spíš než dovolenou bych to nazval krocením divoké zvěře. Malej Michal je ve věku, kdy neposedí ani vteřinu. To, že tady teď v pohodě sedí, je takový malý zázrak," dodal se smíchem Dvořák, který je podle jeho ženy skvělý táta.

"S Míšou blbnou kdykoli má čas, teď mu smontoval motorku. Pořád vymýšlí nějaké kraviny. Je to výborný táta, nic jiného nejde říct," uzavřela Lucca.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám