Hlavní obsah
Článek

Kateřina Šlégrová se drsně obula do stylisty a vizážisty Pavla Filandra. Ten na ni kvůli pomluvám před nedávnem podal trestní oznámení. A to kvůli tomu, že veřejně pomlouvala jeho práci a Filandra to poškozovalo. Nyní se Kateřina rozhodla promluvit. Tvrdí, že si na ní stylista jen dělá jméno, staví si na ní PR a žádné trestní oznámení prý na ni podáno nebylo. Navíc ho obviňuje, že nezákonně distribuje farmaceutika, konkrétně lék na hubnutí Adipex. Navíc sama podává na Filandra nyní žalobu pro pomluvu a poškození dobrého jména.

„Jsem přesvědčená o tom, že je to především msta ze strany pana Filandra, a jsem si jistá, že mu šlo pouze o zviditelnění se na mém jméně. Žaloba, kterou na mě údajně podal, mi dodnes nepřišla, ale hlavně že vyšlo mraky článků o tom, jaký je chudák, že ho pomlouvám. Jeho zištný zájem je  evidentní,“ řekla Extra.cz Šlégrová.

A co na to Filandr? Ten s odpovědí dlouho nečekal a do Kateřiny se drsně obul. "Žalobu jsem několikrát zveřejnil na dotaz médií a přikládám ji i zde. Pokud dosud policie nedoručila paní Šlégrové informaci, že je proti ní podána žaloba, není to můj problém. Žaloba podaná je," říká Filandr.

"Pokud podání žaloby na policii a spousta důkazů a svědků, včetně omluvné SMS od Kateřiny se slibem, že mě již pomlouvat přestane, paní Šlégrová vidí jako pomluvu, jsou její doměnky jistě zkreslené. Dle mého soudu je to pouze popis skutkové podstaty. Naopak teď, kdy jí hrozí postih za pomluvu, vytahuje do zbraně s pomluvou ještě závažnějšího charakteru, například distribuci Adipexu. Pokud má pro své obvinění důkazy, rád si je u soudu poslechnu. V případě že nikoli, budu požadovat veřejnou omluvu a finanční odškodnění, jelikož tohle už je opravdu těžký kalibr," dodal Filandr.

Reklama

Další články

Načítám