Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Spousta z nás zařizuje dovolenou na poslední chvíli. Odjezd na last minute zájezd ale může znamenat, že nestihnete všechno potřebné zařídit a nakoupit. A bez čeho se na dovolené neobejdete? Bez plavek! Nemusíte odjet s loňským sepraným modelem. Víme, kde seženete trendy plavky na poslední chvíli.

Last minute plavky: trendy kousky, které zaručeně padnou a budete je mít druhý den doma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak zařídit, abyste měla vybrané plavky hned druhý den? Pokud na Astratex.cz provedete objednávku do 12:00 a zaplatíte kartou online nebo si zboží objednáte na dobírku, bude vám doručeno následující pracovní den! Podívejte se na nejlepší modely pro tuto sezónu a odjeďte na dovolenou ve velkém stylu! A bonus navíc? U všech těchto modelů si můžete zvolit velikost horního i spodního dílu zvlášť. Plavky vám tak bezvadně padnou.

Barva vášně a sexy střih: ta pravá letní kombinace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vášnivá rudá barva a zajímavé zdobení – to pravé pro toto léto. Jemně vyztužené trojúhelníčkové košíčky dají vyniknout vašim sexy křivkám. Řasení na košíčcích opticky přidá pár centimetrů a váš dekolt bude naprosto neodolatelný. Zajímavě řešené zavazování na bocích a zdobení spodního dílu zajistí, že vás nikdo nepřehlédne. V plavkách Milano vás jiné než vášnivé zážitky nečekají!

Kombinace potisků: trend letošního léta

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Motiv tropických květů užijete u moře i u rybníka. Decentní spodní díl nechá vyniknout dekoltu, který bude díky push-up efektu poutat zaslouženou pozornost. Navíc si můžete přidat pár centimetrů vyjímatelnými vycpávkami. Kombinace barevně sladěných potisků dodává tomuto modelu šmrnc. Nesplývejte s davem!

Tyrkysová barva vám bude slušet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žádná barva nedá vyniknout opálené pokožce tak jako tyrkysová. Chcete oslnit dokonale tvarovaným a plným dekoltem? Vyztužené košíčky a jemné řasení jsou pro vás to pravé. A můžete si být jistá, že váš dekolt nenechá žádného muže chladným. Originální model pro originální ženu.

Trojúhelníčky trochu jinak

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klasické trojúhelníčky jsou stále velmi oblíbené. Zkuste jejich zajímavější vyztuženou variantu a užívejte si obdivné pohledy. Horní díl hezky vytvaruje dekolt i díky zavazování za krk. Spodní díl bezvadně padne a díky příjemné plavkovině se budete cítit jako v bavlnce. V plavkách Camelia budete zkrátka okouzlující.

Další články

Načítám