Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každá žena s většími prsy ví, jak je těžké sehnat padnoucí podprsenku, která by nestála majlant a navíc byla krásná. Často musíte hledat prádlo v nadměrné sekci? Už vás nebaví platit za padnoucí podprsenky horentní sumy? Chcete, aby prádlo bylo navíc hezké? Pak vám nesmí uniknout mimořádná akce, ve které pořídíte krásné podprsenky pro velká prsa za neuvěřitelně nízkou cenu!

Čtyři kousky v akci. Pozor, jen do konce týdne!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz si pro vás vždy připraví něco extra. Proto do konce týdne pořídíte tyto čtyři luxusní kousky pro velká prsa za neuvěřitelně nízkou akční cenu 329 Kč! Pohodlné a padnoucí střihy, krásné designy a velký výběr velikostí jsou pro Astratex.cz samozřejmostí. Neváhejte a využijte jedinečnou příležitost!

Elegance nejen pro zvláštní příležitosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Satén a krajka budou vašim křivkám slušet! Polovyztužené košíčky, vyšší střed a kostice poskytnou potřebnou oporu a udrží vše na svém místě po celý den. Tento luxusní kousek seženete až do velikosti košíčků I! Dopřejte si úžasný pocit z krásného a padnoucího prádla!

Originální kousek pro osobité ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zlatavě béžová barva se vzhledem saténu na tomto zajímavém kousku dává vyniknout jemným modrým detailům a celek působí více než unikátně. Díky speciálnímu střihu do tvaru T a polovyztuženým košíčkům budou mít vaše vnady dokonale zakulacený a přirozený tvar. Tuto krásku pořídíte až do velikosti košíčků H. V každé velikosti okouzlující!

Pohodlná a krásná? Existuje!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vždy dáváte přednost pohodlí? I maximálně komfortní podprsenka může být krásná! Přesvědčte se a vyzkoušejte polovyztuženou podprsenku Susanne. Vyšší střed, silnější ramínka a padnoucí střih zajistí tolik potřebnou oporu i skutečně velkým ňadrům. Zajímavý design a krajkové zdobení dokazují, že pohodlí a krása patří k sobě. Nedělejte kompromisy a udělejte si radost!

Pro romantické duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento kousek jako dělaný pro všechny romantické duše. Krásná pastelová barva s krajkou působí jemně a něžně. Střih do tvaru T vytvaruje vaše vnady dokulata a padne jako ulitý. S každou velikostí prsou můžete vypadat jako něžná víla – přesvědčte se a podlehněte kouzlu podprsenky Hiacynta. Za mimořádně nízkou cenu 329 Kč jen do konce týdne!

Další články

Načítám