Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že hudebník Michal Dvořák a dýdžejka Lucca (45) se tajně vzali. Super.cz vám teď jako první přináší informace z přísně utajované veselky, která se konala na Novoměstské radnici v kruhu těch nejbližších. Na fotkách je patrné, že obřad byl velmi neformální. Ženich a nevěsta byli civilně oblečeni, před oltářem nechyběl jejich společný syn Michal (2) a Lucce šla za svědka její sestra, choreografka Leona „Qaša“ Kvasnicová.

„Spíše nám šlo o formalitu, protože žijeme ve spokojeném vztahu už několik let, ale je to především kvůli úřadům, protože žijeme v právním státě, který to vyžaduje,“ nechala se slyšet známá hudebnice.

K svatbě by prý nedošlo, kdyby dvojice neměla syna Michala a Lucca nebyla znovu těhotná. „Svatbu k ničemu nepotřebuji, není to pro mě důležité jako důkaz lásky,“ říká Lucca, která si změnila příjmení z Kvasnicové na Dvořákovou, aby se jmenovala stejně jako její děti a manžel.

Novopečený ženáč Michal Dvořák uvedl, že český sňatek byl jen oficialitou a k romantickému obřadu teprve dojde za pár týdnů v zahraničí. „Za týden letíme do Abú Dhabí, kde hodláme svatbu zopakovat se vším všudy, v klidu a pohodě, přesně tak, jak si to představujeme my,“ říká zakládající člen kapely Lucie. Kdyby prý manželé uzavřeli sňatek jen ve Spojených arabských emirátech, tak by to české úřady neuznaly.

Lucca nám vysvětlila, proč zvolili právě toto místo pro svou svatební cestu: „Chtěli jsme původně někam dál, podobně jako minulý rok jsme byli na Mauriciu, kde jsem hrála, ale už kvůli tomu, že jsem v šestém měsíci, jsme nechtěli cestovat tak daleko.“ Kvůli svému druhému těhotenství musela Lucca přerušit svoji dýdžejskou kariéru. „Samozřejmě chystám návrat a v době, kdy nebudu hrát, budu hodně intenzivně pracovat na novém, druhém autorském albu, kde zkouším spolupracovat i s Darou Rolins (51) a Vojtou Dykem,“ říká Lucca.

Reklama

Další články

Načítám