Hlavní obsah
Karolína Vrbasová
Článek

Vztah italského pěvce Domenica Martucciho (47) se zpěvačkou Ivetou Bartošovou řešila dlouhé měsíce snad všechna česká bulvární média a společenské magazíny. Není pochyb o tom, že se jednalo o pořádnou „itálii,“ rozchod proto nastal po necelých třech měsících vztahu v srpnu roku 2011.

Hektický životní styl, hádky a stres, to vše se ale na pro mnohé ženy žhavém Italovi od té doby podepsalo. Nejvíce na očních víčkách, která při bližším pohledu vypadala unaveně a poklesleji, než by bylo na pětatřicetiletého muže nutné.

Sám Martucci se proto rozhodl s tímto vizuálním nešvarem zatočit a svěřil se do rukou plastického chirurga, doktora Martina Skály.  Ten po zhodnocení stavu víček požadavku vyhověl. Italský pěvec tak strávil 50 minut na operačním sále, kde mu v lokální anestezii  plastický chirurg přebytky horních očních víček ostranil.

Fotky na Martucciho facebookovém profilu fanynky nadšeně komentují: „Domenicco, máš krásné oči!.“ Pravdou je, že pochvalné ódy na italovu vizáž padaly nezřídka z klávesnice osamělých i zadaných žena a dívek také před operací. Posuďte sami, zda je vidět rozdíl. A co na to Iveta?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám