Hlavní obsah
Článek

Vyrval jí dceru ze spárů a tak se teď hádají jako koně! Řeč je o Josefu Koktovi a Monice Štikové, matce Ornelly Štikové (31), s nímž má Pepa, choť Gabriely Partyšové, nemanželského syna. Když se v médiích objevila informace, že Kokta s Ornellou jedou na dovolenou, označil Josef Moniku za šílenou stínovou tchyni a odmítl informaci jako vylhanou s tím, že jde o ženu, která chorobně touží po slávě. Monika na to reagovala stylově. Naznačila, že její zeť chlastá jak duha, nedbá na zdraví svého synka a neustále lže!

„Tak, šílený Pepo... tu informaci, že jedete na dovolenou jako rodina, jsem dostala přímo od Ornellky. Ale můžu ti říct, že zcela normální by bylo jet na tu dovolenou a nééé se pořád potácet po zahrádkách a po Karlíně. Můj muž vždy dbal na to, aby naše děti byly skoro celé prázdniny na čerstvém vzduchu a měly červené tváře a byly zdravé,“ obula se na své sociální síti do zeťáka mamá Štiková, která tvrdí, že Kokta neustále lže a je mistrem mystifikace.

To nás zaujalo, proto jsme Štikové zavolali, jak přesně to myslí. „No, ten č***k a d***l o mně píše, že lžu, přitom on pořád někomu lhal a mystifikoval. Novinářům, Ornelle, Gábině, nám jako rodině. Až před měsícem kápl božskou, že s Ornellou žije. Nemůžu za to, že si dovolenou na Slovensku rozmysleli, takže mi to obviňování přijde nemístné,“ dodala Monika. Zajímavá rodinka!

Reklama

Další články

Načítám