Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalý těžký alkoholik Tomáš Hanák je jedním z mála, který se nebojí o své minulosti mluvit a kdo nemá strach vyslat apel i směrem k padlé hvězdě Ivetě Bartošové (†48). Jako člověk, který si podobnými věcmi prošel, je přesvědčený, že zpěvačka přes všechno své odmítání trpí závislostí na alkoholu. Radí jí radikální léčbu a ukončení svého dosavadního nešťastného způsobu života!

„Zajímá mě to. Je to celkem tragická záležitost. Tuhle jsem se díval na její videoklipy ještě z období prvních VHS kazet. Byla to nádherná holka plná života a teď ty konce… Nevím, co bych na jejím místě dělal. Kdyby mi někdo, kdo mě má rád, dokázal poradit: Co kdybychom se sebrali, vyrovnali finanční závazky, a třeba se někam odstěhovat a živit se normálně? Mám ale obavu, že zrovna člověk, jako ona… Ale přál bych jí to,“ láme nad Bartošovou prakticky hůl muž, který Super.cz již před dvěma lety jedno mimořádně úspěšné interview ohledně Ivety poskytl.

Sám moc dobře ví, že prvním krokem k úspěšné léčbě je přiznání si problému. „V mém případě tam byl ale hlavně nátlak rodiny, nemohl jsem se už také stýkat s dětmi. Iveta je v podobné situaci. Jí však nepomohlo ani odebrání dítěte,“ všímá si Hanák, jehož jsme vyzpovídali nedávno na natáčení filmu Lovci a oběti, kde hraje mafiána.

Herec má jasno v tom, co by zpěvačce pomohlo. „Asi se měla zodpovědně pokusit vyřešit to nějakou léčbou. Tam jsem si říkal, že jedině někdo se svatozáří nad hlavou obětuje svůj život a pokusí se ji opravdu zavést zpět do normální reality. Často na to nechci ani myslet, je to smutný,“ dodává rezignovaně bývalý těžký závislák na alkoholu.

Reklama

Další články

Načítám