Hlavní obsah
Článek

Herec John Travolta nedá ani ránu bez svého syna Benjamina, který se jemu a manželce Kelly Prestonové narodil v dost pozdním věku. Travoltovi bylo předloni v listopadu, kdy přišel chlapeček na svět, šestapadesát, Prestonové jen o osm let méně.

Rodičům aspoň trochu vynahradil bolestnou ztrátu, v pouhých šestnácti letech v roce 2009 totiž tragicky zahynul jejich syn Jett. Travolta se se synem v náručí pohyboval i na karlovarském filmovém festivalu. Kromě něj má ještě dvanáctiletou dceru Ellu Blue.

Na sobotní tiskové konferenci dokonce vyprávěl, že jediným filmem, který by chtěl kdy režírovat, by byl dokument o chlapci, který žije v době, kdy končí vrtulová letadla a začíná éra proudových. "Toho chlapce by hrál můj syn, já pilota a moje žena mou manželku," svěřil starostlivý otec.

Dnes Travoltův pobyt v Karlových Varech končí, uvedl zde svůj nový film Sezóna zabíjení, projekci legendární Pomády a převzal Křišťálový glóbus za celoživotní přínos světové kinematografii. A zanechá na sebe ty nejpříjemnější vzpomínky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám