Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel modelky Andrey Verešové (43) Daniel Volopich se může pochlubit nejen krásou své ženy, ale také půvabem své dcery Valentiny, kterou má se svojí první manželkou, bývalou modelkou Brigitou Volopichovou. Valentina je vážně kočka, a nejen to! Je také velmi úspěšnou sportovkyní.

Valentina Volopichová je závodní lyžařkou a sklízí velké úspěchy. Několikrát vyhrála Mistrovství republiky, pravidelně se umisťuje také na Mistrovství světa. Poprvé mezi žactvem skončila na pátém místě, už když jí bylo dvanáct let.

Kvůli sportovní vášni není moc večírkový typ. Po dlouhé době si užila mejdan v Karlových Varech. "Alkohol skoro nepiji, to by při sportu ani moc nešlo. Dneska je to výjimka. Trošku to tady s kamarádkou roztáčíme. Nemám v alkoholu natrénováno, takže moc nevydržím. Ale zítra mi asi bude pěkně špatně," řekla Super.cz s úsměvem krásná Valentina.

Do Karlových Varů přijela s kamarádkou, modelkou Simonou Dvořákovou - přítelkyní Tomáše Topolánka. "Tátovi jsem to ani neříkala. Pěkně koukal, když mě tady viděl," usmívá se Valentina. "Po Varech zase bude jen sport a sport. Prioritou je olympiáda," dodala krásná brunetka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám