Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Televize Prima se rozhodla neponechat nic náhodě a pro nově připravovanou podobu bulvárního magazínu TopStar se rozhodla angažovat neskutečně půvabnou kočičku! Kromě Agáty Hanychové tak na večírky bude chodit i první Česká vícemiss 2006 Mirka Košťanová (27), která už ukázala, že na sebe dokáže strhnout větší pozornost, než jiné hvězdy párty!

Mirka se poprvé s televizním mikrofonem ukázala na večírku, na němž Kateřina Šlégrová s Renatou Abtovou křtily charitativní kalendář Stašov 2013. Měla na sobě těsné večerní šatičky, jimiž na sebe strhávala větší pozornost, než třeba Dominika Mesarošová. Zpovídala hvězdné tváře a užívala si obdivných pohledů nejen přítomných mužů. A i když se mohlo zdát, že leze do zelí večírkové královně Agátě Hanychové, opak je pravdou.

„Agáta to dělá dobře, lidé si na ni zvykli, určitě ji měnit nebudeme. Mirka je součástí jiné inovace, která toho s večírky nemá moc společného,“ svěřil se nám zdroj ze štábu. TopStar tak reaguje na konkurenci, která chce od Nového roku vyjet s několika novými bulvárními magazíny. „Posuneme celý pořad ještě o jeden level výš,“ naznačuje informátor.

Produkce chce nabrat v prvních měsících roku 2013 řadu podobně krásných hvězdných reportérek a dělat pořad s celebritami o celebritách. „Mirka nás obrovsky překvapila. Místo má skoro jisté,“ netají se štáb nadšením z krásné, ale i šikovné missky.

Pokud na obrazovce zůstane a bude nosit podobně vyzývavé oblečení, televize se může spolehnout na to, že ke sledování přitáhne i mnoho mužů, kteří jinak podobné programy vynechávají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám