Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aňa Geislerová (48) se v Karlových Varech nezúčastnila tiskové konference k představení filmu Jana Hřebejka Líbánky, v němž ztvárňuje hlavní roli. A měla k tomu tu nejlepší omluvenku! V sobotu kolem osmé hodiny ranní porodila syna Maxe, a stala se tak potřetí maminkou.

Právu to potvrdila mluvčí Ani Geislerové Anna Fechterová. „Aňa je velmi šťastná, má velkého zdravého kloučka, a pozdravuje celý festival včetně Johna Travolty,“ řekla Právu Fechterová.

Geislerová má s manželem, režisérem Zdeňkem Janáčkem, ještě syna Bruna Fidelia a dceru Stellu Ginger.

Dlouho se přitom spekulovalo nad tím, že je manželství Geislerové a Janáčka v troskách. Herečka se rok stýkala s miliardářem Martinem Shenarem, a ačkoliv o svém milenci nikdy nemluvila, ruku v ruce se s ním objevovala na veřejnosti.

Později však naprosto nečekaně, s už rostoucím těhotenským bříškem, opět začala chodit do společnosti s manželem. Je snad narozené miminko definitivní tečkou za jejich manželskou krizí?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám