Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Taťána Kuchařová (36) předvedla na zahajovací párty fimového festivalu v Karlových Varech pořádně sexy outfit. Trošku vypadala jak princezna koloběžka. Oblečená, neoblečená. Taťána už předem avizovala, že na sobě bude mít černý overal od své dvorní návrhářky Ivany Mentlové. Že bude až takhle rafinovaný, ale nikdo nečekal.

Overal působil spíše jako šaty. A to pořádně sexy šaty. Rozparek totiž měly doslova až k rozkroku krásné modelky. Taťána musela pořádně hlídat, aby neukázala více než chtěla. Při každém kroku odhalovala své dokonalé nožky, kterými uchvátila celý svět.

"Je to velmi sofistikované, krásné a musím říct, že docela pohodlné. Co se týče rozparku, to je zkrátka styl Ivany Mentlové. Ona by mě nejradši svlékla celou. Tentokrát ale byla umírněná. Nic nevykouklo, doufám. Ivana je jedinečná, mám ji hrozně ráda a pro mě jsou její šaty sázka na jistotu, tutovka," řekla Super.cz Kuchařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám