Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani 48. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech není jen o filmech, ale tak jako každý rok o nádherných róbách, které obléknou hvězdné celebrity.

Nejkrásnější české ženy oslovily své oblíbené návrhářky a většina z nich si nechala ušít modely přímo na míru. V nejvíce trendy barvě letošního roku, korálové červeni, zářila modelka Andrea Verešová, která se promenádovala v šatech od Natali Ruden.

Od své oblíbené návrhářky Ivany Mentlové si nechala na poslední chvíli spíchnout overal Miss World Taťána Kuchařová. I když právě na její adresu se sešlo několik výtek: „Ten rozparek bych udělal určitě o něco kratší,“ svěřil Super.cz známý stylista Filip Vaněk.

Roztomilé bílé šatičky od dvojice českých návrhářek, které tvoří duo Chatty, oblékla herečka Martha Issová.

Po tvorbě ze zahraničí naopak sáhla Jitka Čvančarová, jež si šaty půjčila z butiku Soline. Naopak ve svém vlastním šatníku zapátrala královna Pařížské Tamara Kotvalová. „Je to ušité od Diora, ale už pět let staré, tenkrát jsem to na sobě už jednou měla,“ upřesnila známá podnikatelka. V nádherné zlaté robě zase zazářila také modelka Simona Dvořáková. Jak to tak vypadá, ve Varech se bude opět na co dívat...

Reklama

Další články

Načítám