Hlavní obsah
David Zápal
Článek

I když se o dívkách, které aspirují na profesi modelky, říká, že všechny trpí anorexií, zjevně to není pravda. Super.cz se na soustředění adeptek na nové hvězdy českého šoubyznysu přesvědčil, že mladé holčiny si nijak neutrhují od úst, ba právě naopak. Podívejte se do fotogalerie na snímky krásných slečen, které mají i přes přemíru apetitu a plná bříška nádherné postavičky!

Pamětníci z pražské křižovatky Anděl jistě dobře vzpomínají na to, jak si legendární herečka Helena Růžičková se synem ze zdejšího řeznictví velmi pravidelně odnášela plnou přepravku masných pochutin. O podobný přísun energie pro svá drobná tělíčka se postaraly i české začínající modelky, které jsou v Tunisku s projektem Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři.

Zatímco sama jejich velitelka si chce udržet figuru a jí tak, že by jí dal jedničku s hvězdičkou každý výživový poradce, její mladičké svěřenkyně se rozhodně nežinýrují. Spíš naopak. U švédských stolů si většina z nich nabírá tolik „žrádýlka“, že toho na talíři nemají tolik ani místní objemní pánové s ňadry snad o dost většími, než mají jejich drahé polovičky.

„Máme dobré spalování,“ krčí rameny holčiny, na kterých ale rozhodně není jejích chuť k jídlu poznat. Každý den ráno dostávají do těla při náročném tělocviku, i během dalších společných aktivit mají velký výdej energie.

Již brzy se rozhodne, kterou z nich si Dominika Mesarošová (38) vezme pod svá křídla a postará se jí o změnu image a hlavně rozjezd kariéry. Kdo by si chtěl zkusit zúčastnit se podobného podniku v budoucnu, má šanci do pondělka. Tehdy se totiž koná casting na posledních pár volných míst na zářijový termín, kdy se akce bude konat v Egyptě.

Reklama

Další články

Načítám