Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cher má k transgenderům a homosexuálním menšinám blíž, než na začátku kariéry mohla tušit. Nejen, že je jednou z nejimitovanějších zpěvaček na travesti show po celém světě, ale její dcera Chestity Bono si před lety nechala operativně změnit pohlaví a dnes je z ní pořádný chlap jménem Chaz Bono. Možná i proto se rozhodla představit svou novou píseň v prostředí, kde je všemi zbožňována, mezi gayi a travesti umělci.

Sedmašedesátiletá hudební star se účastnila zahajovacího večera Pride Weeku v New Yorku, tradiční akce gayů a leseb. V známém nočním klubu Marque představila svůj nový singl nazvaný příznačně Woman’s World. Zpěvačka známá oblibou v plastických operacích, jež si před časem nechala vyjmout žebra, aby byl její pas co nejútlejší, se trochu zaoblila, ale jinak prakticky nestárne a věrná zůstává i svým extravagantním kostýmům.

Cher si zazpívá i v neděli během závěrečného koncertu a o lístky je mezi komunitou mimořádný zájem. Všech sedm a půl tisíce vstupenek se prodalo ve dvou dnech. Získané peníze přitom poputují organizacím podporujícím homosexuální a transgender menšiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám