Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Barbora Mottlová byla ještě před časem neznámá herečka, která byla obsazována spíše do podřadnějších rolí. Poslední dobou se stává známější a dostává se jí čím dál větší pozornosti. Nabídky se hrnou z divadel i televizních seriálů.

Možná i díky velice koketním fotografiím, které nafotila s Filipem Matušinským, si jejího sexappealu všiml i majitel jednoho pražského baru a vybral si ji pro své reklamní video. To je koncipováno ve stylu 30. let stejně jako prostředí baru.

Bára na sobě měla samozřejmě dobový kostým, sexy šaty, výraznou paruku, charlestonovou čelenku a neskutečně jí to seklo. „Paruky jsem se bála, jak na mně bude vypadat ta barva i střih, ale myslím, že to skvěle sedlo. Z divadla jsem na paruky zvyklá, takže pro mě nebyl problém mít ji na hlavě skoro deset hodin,“ komentovala Bára svůj kostým.

Videoklip, který režíroval Ondřej Urbanec, se měl původně natáčet pouze v dolních prostorách baru ve sklepeních pod Staroměstským náměstím. Když ale ráno štáb a všichni zúčastnění posnídali na terase hotelu, v němž bar také sídlí, a o jejímž výhledu se hovoří jako o jednom z nejkrásnějších v Evropě, zamilovali si místo natolik, že se rozhodli natočit další video i tam. „Snídaně byla luxusní. Posnídala jsem humra a užívala si u toho úžasný výhled na Staré Město,“ vzpomínala na natáčení nadšeně Bára.

Hotel i sklepní bar mají překrásný interiér. Bára si dle svých slov chvíle v civilu na terase hotelu nesmírně užívala, ovšem převtělení do dámy z 30. let ji doslova nadchlo. „V kostýmu jsem se cítila ohromně. Šaty měly sice hluboký výstřih, vystřižená celá záda a byly dost kraťounký, ale myslím, že to nebylo vůbec vulgární. Byly rafinované,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám