Hlavní obsah
Článek

Hvězda internetu a nejdivnější zpěvačka Marie Pojkarová (68) se dostala do širšího povědomí veřejnosti před pár lety díky originálnímu klipu k songu Pejskové se koušou. Ten má koneckonců ještě dnes své zavilé odpůrce i věrné fanoušky.

Super.cz Marie představila svého fešáckého syna Viléma z prvního manželství, který má zmíněný song na svědomí. „Před lety měl pejska, kterého zajelo auto. Pořád mě prosil, abych složila nějakou písničku. A tak jsem napsala tenhle text,“ vysvětlila Marie vznik písničky, který jí obrátil život naruby.

Slečny, kterým padl osmadvacetiletý Vilém do oka, mají bohužel smůlu. Je totiž zadaný. A zdá se, že šťastně „Má přítelkyni Lucku a s tou chodí snad už od čtrnácti. Potkali se na základce. Myslím, že dneska už se to jen tak nevidí,“ komentuje Marie vztah svého syna, který ovšem stále ještě bydlí s maminkou.

„Pořád se odmítá pustit maminčiny sukně. Bydlí se mnou i s mým přítelem a naší zvířecí smečkou,“ uzavírá vyprávění Marie, která právě dokončuje své nové album s názvem Láska je nádherná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám