Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) neprožívá právě lehké chvíle. Jak vyšlo najevo, nedávno se rozešla s přítelem Vratislavem Jandou, což se jim podařilo několik týdnů ututlat před veřejností. Teď promluvila o tom, jak se cítí a v čem podle ní byla chyba.

„Je nám to oběma moc líto, přiznám se, že jsem ráda, že se to dostalo ven až teď, protože těsně po rozchodu by nás to úplně rozsekalo. Proto se nezlobte, že jsem vám to nenapsala. S Vráťou jsem prožila krásné 3 roky plné lásky, podpory, zážitků,“ vzkázala Monika svým fanouškům na sociální síti.

Tam také přidala možný důvod rozpadu jejího vztahu s mužem, s nímž ještě před několika měsíci plánovala vdavky a rodinu. „Možná tím, že se ten vztah nikam neposunul, tak nám nějak vyhořel v dlaních. Nejsme první ani poslední, ale je to smutný a bolí to,“ řekla Monika, která dodala, že se se svým expartnerem rozešli v přátelském duchu.

„Ale protože jsme si jakkoliv neublížili, zůstaneme i nadále v kontaktu, ale už jen kamarádském. Bude líp, musí,“ doufá sympatická zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám