Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krasavec z Cest domů Martin Kraus nemusí hnout ani brvou a ženy jsou z něj celé pryč. A dokonce i ty zadané. Sami jsme zírali, co jsou pro něj schopny udělat. Doslova to, co mu na očích vidí.

Martinovi se jako seriálové hvězdě dosud mohlo jenom snít o tom, že by dostal hlavní roli ve filmu. To totiž, zejména u českých filmařů, není zrovna obvyklým trendem. A pak za ním přišla moderátorka Eva Decastelo (45), že by pro něj takovou roli měla.

"Když jsem se dostavil za režisérem Davidem Beránkem, vůbec jsem netušil, že jde o hlavní roli a o filmu jako takovém jsem nevěděl zhola nic. Až na místě jsem se dozvěděl, že jde o hudební komedii a moje postava je kluk, který zpívá a hraje na kytaru. Já přitom nejenže jsem nikdy nesáhl na žádný hudební nástroj, ale ani zazpívat pořádně neumím. Ještě že existuje playback," prozradil Martin.

Maminku mu bude hrát Veronika Freimanová, se kterou už se zná z natáčení Cest domů. Jeho partnerkou bude půvabná zrzka Nikol Kouklová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám