Hlavní obsah
Článek

Monika Bagárová (29) má takový půvab, že by směle mohla být onou Duhovou vílou, o které zpívá Hana Zagorová. Tato mladičká éterická bytost (mluvíme samozřejmě o Monice) má tolik krásy, že nám bylo doteď líto, že své tělíčko schovávala pod nánosem oblečení. Jen jednou leccos naznačila, ale až teď se pochlubila fotkou, na níž v dvoudílných plavkách ukazuje, co jsme si vždycky přáli vidět!

Monika na sociální síti vystavila fotku, na níž je s přáteli. A protože nešlo o profesionální focení, dokázala se pořádně uvolnit. Pryč jsou doby, kdy byla s Benem Cristovaem v aquaparku a raději se celá schovala do župánku, aby nic nevykukovalo. Tentokráte se už konečně pochlubila stehýnky, která její fanoušci tak obdivují, i postavičkou k nakousnutí.

Bagárová bude poslední červnový čtvrtek hostem komorního koncertu Norberta Peticzkeho v pražském Queen's music clubu, jehož výtěžek jde na podporu povodněmi zničené pražské ZOO.

„Monika je pro mě suverénně nejtalentovanější, nejkrásnější a nejpokornější zpěvačka českého šoubyznysu. Spolupracovali jsme už v době, kdy jsem se ještě neobjevil v Hlasu Česko Slovenska. Monika ani její otec mi ani jednou nedali najevo, že jsem nebyl zpěvák její úrovně a věhlasu, naopak mi pomohli. Celá její rodina jsou hodní a příjemní lidé, jsou to čisté duše,“ dodal Peticzky, který s Monikou plánuje duet, ale při její časové zaneprázdněnosti moc dobře ví, že dřív než za pár let to nebude.

Reklama

Další články

Načítám