Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po Petře Svobodě, která z Počasí přestoupila na post moderátorky Nočních Televizních novin, dochází na Nově k další změně. V hlavní zpravodajské relaci budou diváci nově vídat Emmu Smetanu (36).

Emma se v Televizních novinách objevuje od konce srpna loňského roku. Kromě moderování Nočních Televizních novin se věnuje také reportérské činnosti. Ani jednu z těch pozic s přijetím nabídky na moderování hlavní relace barrandovské televize, v níž se poprvé objeví v pátek, neopustí.

„Jsem poctěna tím, že mi TV Nova vyjádřila podporu a svěřila mi moderaci Televizních novin. Vnímám to jako ocenění mé dosavadní moderátorské a reportérské práce a moc se na tuto výzvu těším,“ řekla Smetana.

„Jsem rád, že se Emma Smetana připojí k moderátorům hlavní zpravodajské relace skupiny Nova. Vážím si její profesionality a všeobecného přehledu, který získala během své dosavadní kariéry a také v průběhu několikaletého pobytu v zahraničí,“ dodal ředitel skupiny Nova Jan Andruško.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám