Hlavní obsah
Článek

Miley Cyrus (31) umí udělat během svého vystoupení pořádné horko. V provokaci během koncertů už dokonce slušně šlape na paty proslulejším kolegyním Madonně či Rihanně. Dvacetiletá herečka a zpěvačka, kterou nedávno pánský časopis Maxim vyhlásil nejvíc sexy ženou roku, dělá vše proto, aby dostála tohoto ocenění, ale někdy začínají být její lascivní projevy a pohyby na hraně. Podobně jako při jejím posledním vystoupení v Jimmy Kimmel Show Live.

Miley si v úterý na jednom pódiu zazpívala s rapperem Will.I.Amem v rámci známé talk show a erotické dusno, které Miley vytvořila, by se dalo krájet. Zpěvačka na sobě měla tričko nad pupík a v poslední době stále oblíbenější šortky s vysokým pasem. K tomu ještě kozačky na jehlách vysoké do půli stehen a vrhla se do akce.

Bývalá dětská hvězda, již zároveň rodiče připsali prvenství v nelichotivém žebříčku o ‚nejnevhodnější vzor pro jejich děti‘, se nejdřív otírala o rappera, později o tanečnice a nakonec začala líbat a vystrkovat jazyk na panenku podobně jako v jejím posledním klipu We Can’t Stop.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám