Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) si může mnout ruce. Spojení s Michalem Davidem (63) byla nejenom zajímavá příležitost, jak oslovit jiné fanoušky, ale navíc jí přinesla ohromný úspěch. Díky společnému duetu Byla to láska (můžete ho zhlédnout ve videu, o jeho natáčení jsme také psali) ji Michal pozval na společné turné a navíc se mu zalíbila natolik, že jí nabídl i roli v chystaném pokračování Discopříběhu!

Poslední červnovou středu se koná závěrečný koncert z Hit Tour 2013, na nějž si Lucka nechala připravit zajímavé kostýmy (k vidění i zde), v pražské O2 aréně a dvojice už může začít bilancovat. Zimní stadióny, na nichž se většina turné odehrávala, praskaly ve švech. Milovníci českých diskotékových hitů zkrátka měli žně.

Lucka sklízí obrovský úspěch, ale nikterak ji to nepoznamenalo. Na koncert do O2 arény ji nepřiveze kilometrová limuzína s kouřovými skly, „Vondrajda“ na místo přijede metrem. „I na divadelní představení jsem jezdila metrem a nikdo se nedivil,“ krčí rameny. O tom, že spojení s Míšou Davidem má smysl, svědčí i fakt, že zpěvák a skladatel Lucce nabídl roli ve filmu Discopříběh 3, kterou zpěvačka a herečka s povděkem přijala.

Na Michalovi teď je, aby napsal nový duet, protože ten aktuální, Byla to láska, zhlédly na internetu již přes tři milióny diváků. Dá se očekávat, že společná píseň v pokráčku legendárních filmů bude taky trhák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám