Hlavní obsah
Článek

Vojta Dyk (38) je sice novopečeným tatínkem syna Aloise, kterého má s herečkou Táňou Vilhelmovou, ale to neznamená, že si s kolegy z kapely Nightwork neumí vyhodit z kopýtka. A to dokonce i v pracovní době! Společně s čerstvým ženáčem Jakubem Prachařem (40) pořád umí zapařit jako v těch nejlepších časech.

Na posledních fotkách, které kluci z kapely zveřejnili na sociální síti, se zmožený Jakub Prachař válí s půllitrem piva na zemi a Vojta Dyk během divokého křepčení ukazuje část svého pozadí.

Ulítlé fotky ale nejsou z žádné rozjeté párty, protože vznikaly v rámci natáčení nového videoklipu a chlapci z Nightworku k práci přistupovali opravdu poctivě.

"Klip 4321 Tancuj dotočen!!! Zabral 3 dny natáčení a už se střihá a efektuje. Jako nikdy jsme se tak nebavili jako u tohodle natáčení. Diskoborec a chlast je ta správná dvojka," vzkázali kluci svým fanouškům na sociální síti.

Jak je vidno, Prachař s Dykem si pořád umí užívat života plnými doušky a náležitě bavit své fanoušky, kteří se nad vtipnými momentkami z natáčení klipů rádi baví.

Reklama

Další články

Načítám