Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Ivany Jirešové (47) je velká parádnice. Libuje si v oblékání a překvapivě v osmi letech už má zálibu v líčení. A to v kompletním make-upu. „K líčení má velmi pozitivní vztah. Zatím velmi špatně chápe, že není vhodné, aby v osmi letech používala řasenku, make-up a lesk na rty," prozradila herečka.

"Už dávno objevila moji skrytou kosmetickou taštičku, díky níž se velmi často zmaluje k nepoznání, vyjde z koupelny a tváří se jako by se nechumelilo. Už několik měsíců se snažím zachovat alespoň ty nejvzácnější kosmetické drahokamy. Bohužel marně,“ dodala s úsměvem Jirešová na představení nových trendů v líčení.

Dceru nechala doma. Zřejmě nechtěla, aby v její dětské kabelce přibyly nové rtěnky a odstíny tvářenek. Sama si ale akci užila a nechala se od profesionálních vizážistek krásně nalíčit. Svoji kosmetickou taštičku nechala doma, a tak se na akci děsila, kolik šminek z ní zase zmizí a jak ji uvítá její dcera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám