Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Slavní jsou sice středem zájmu, bohužel ale nejen toho pozitivního, nýbrž i negativního. Své by o tom mohl vyprávět jeden z nejcharismatičtějších českých herců Tomáš Hanák, který právě točí nový film Lovci a oběti. Jak se Super.cz svěřil, jeho syn byl ve vážném nebezpečí, když se ho rozhodla zmocnit psychicky narušená žena. Zasahovat proti ní musela i policie!

Dříve Hanák nevěděl, jak zvládnout nápor fanynek. Neustále byl samý obdivný telefonát nebo esemeska. „Už to nějak kupodivu ustalo. Dokonce si nějaká paní usmyslela, že náš syn, co máme s mojí zákonnou ženou, je její syn, který jí byl odebrán v porodnici, když ho onehdy porodila,“ řekl Super.cz Hanák.

Tehdy měl jeho syn namále. A nejen on. „Skončilo to tím, že policie hlídala před základní devítiletou školou v Nižboru a ta žena měla zákaz přiblížit se do Nižboru. Stejně tam jela a sápala se tam na švagrovy děti. Já to beru jako legraci, protože nemyslím na nejhorší. Žena jako matka z toho byla samozřejmě hodně vedle. Je to nebezpečný,“ přiznává obavy Tomáš Hanák.

Dnes už má od dotěrných obdivovatelů a obdivovatelek klid. „Mně se podařilo během uplynulých let se docela izolovat v tom Nižboru. Jsem málo na očích, jako abstinent nechodím ani na večírky. A když od někoho přijde pozvání na večeři, aspoň se nají syn a manželka,“ dodal s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám