Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebudeme si nalhávat, že máme zrovna pěkné počasí. I když už na ulici opět vídáme pár slečen v kozačkách, na čepici to snad ještě není. Proto nás trochu zaskočilo, že v pokrývce hlavy, trochu připomínající tu, kterou nosí Taťka Šmoula, jsme potkali Gabrielu Partyšovou (45).

V čapce se dokonce nechávala líčit na setkání celebrit s vizážistkami slavné francouzské značky. A to už bylo úplně nepochopitelné. Pudr a make-up se obvykle takhle nenanášejí.

"Chápu, že na mne tady všichni koukají jako na blázna. Koordinovala jsem si diář podle místa a časů, a tak jsem usoudila, že si před touhle akcí zaskočím k paní doktorce Ivaně Němečkové, která má kliniku nedaleko, kam chodím pravidelně bojovat s projevy stárnutí," vyprávěla Super.cz.

"Neuvědomila jsem si ale, že mi na čele zůstanou pár hodin drobné stopy po aplikaci. A aby to nebylo vidět, vzala jsem si čepici. Což evidentně taky nebylo nejlepší řešení," smála se Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám