Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) opustila magazín Top Star bez rozlučky. "Nikdo jsme neměli pocit, že je potřeba něco slavit. Ale možná se ještě sejdeme," míní Gábina, která ve společenském týdeníku vydržela sotva rok.

Rok uplyne také od toho, kdy se na karlovarském festivalu objevila dívka Ornella Štiková, kterou jí tam dokonce manžel Pepa Kokta představil. Gábina se na filmový festival chystá letos opět a zajímalo nás, zda to v ní nevyvolává negativní vzpomínky.

"Já tam jedu pracovně, moderuju tři golfy a jeden večírek. A Karlovy Vary si nenechám ničím a nikým znechutit. Mám je ráda a mám tam pár přátel," řekla Super.cz moderátorka, která zároveň nastoupila jako šéfredaktorka společenského magazínu. A možná i proto, aby toho neměla najednou moc, dávají si Jaro Slávikem pauzu ve svém rozhlasovém pořadu. "Máme prázdniny," usmívala se.

"A právě to roční výročí od loňských Varů je možná tou nejvhodnější příležitostí, abych celou kauzu s Ornellou a Pepou uzavřela, ať si žijí dál vlastním životem. Já to všechno uzavřela, srovnala sama v sobě a odpustila," uzavřela Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám