Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesně před čtyřmi lety přišel hudební svět o svou popovou legendu. Michael Jackson (†50) ale nejspíš nemůže odpočívat v pokoji, jelikož kolem jeho smrti i osoby vyplouvají napovrch stále nové a nové skutečnosti. Nejsou to ani tři týdny, co se jeho dcera Paris pokusila spáchat sebevraždu a ačkoli se spekulovalo jako o možném důvodu její zjištění, že Michael není jejím skutečným biologickým otcem, stále se jednalo jen o domněnky. Tuto skutečnost ale nyní potvrzuje i blízký přítel Jacksona Jason Pfeiffer, jenž tvrdí, že skutečným otcem Paris a Prince je britský herec Mark Lester.

Není to přitom poprvé, co v souvislosti s Jacksonovými dvěma staršími dětmi padá toto jméno. V minulosti to tvrdil i samotný Lester. Jenže nyní Pfeiffer uvedl, že se mu s touto informací svěřil samotný Jackson, a to několik měsíců před svou smrtí.

Mark Lester, jenž byl rovněž Michaelovým výborným přítelem, se nyní chystá podstoupit testy DNA, které by měly definitivně potvrdit, zda je herec biologickým otcem obou dětí. Otázkou zůstává, co by zjištění a následná medializace udělaly s již tak velmi pochroumanou psychikou patnáctileté Paris.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám