Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Harmonicky sladěný interiér je snem mnoha z nás. Ne každý má ovšem prostředky na rekonstrukci či pořízení nového ladícího vybavení. Poradíme vám jednoduchý trik, jak dotáhnout ložnici k dokonalosti s minimálním úsilím. Stačí zaměřit pozornost na nejvýraznější kus v místnosti – postel!

Stylová ložnice v okamžiku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tajemství stylové ložnice tkví v posteli, která zaujme na první pohled a udělá ihned skvělý dojem. Převlečte svou postel do nového kabátku a sledujte tu změnu! Nezapomínejte ani na důležitost materiálů – kvalitní povlečení poznáte na pohled i na dotek. Našli jsme ty nejlepší kousky, které rozzáří každou místnost a dodají jí šmrnc – podívejte se!

Svěží motiv s nádechem venkova: v létě to pravé!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Létu vládnou květinové motivy, svěží barvy a lehkost. To vše v sobě skrývá povlečení Hiera. Klasický květinový motiv vás každý den skvěle naladí a vnese do ložnice hravou jiskru. Jemná bavlna si vás získá svou hebkostí a snadnou údržbou. Nalaďte se na veselou letní vlnu!

Stylový a praktický přehoz: nejen pro náročné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přehoz je praktický kousek, který v mžiku vykouzlí luxusně vyhlížející postel. Během horkých letních nocí skvěle poslouží i jako přikrývka a v balení najdete také dva povlaky na polštář a prostěradlo pro dokonale sladěný dojem. Jemný motiv ve francouzském stylu okouzlí svou elegancí i náročné oko a jemná bavlna potěší i nejcitlivější pokožku. Dodejte své ložnici špetku francouzského šarmu!

Módní vzory a luxusní materiály: dokonalý dojem zaručen!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevšední a originální vzory rozzáří každou ložnici. Geometrické vzory v módních barvách jsou žhavý trend, který bude slušet i vaší ložnici. Jasně červená, pastelově růžová a šedá společně vytvářejí neotřelé, a přesto ladící trio, které potěší na první pohled. Vysoce kvalitní bavlna je šetrná k pokožce a na dotek hebká a jemná. Dopřejte si styl a luxus v jednom!

Netradiční vzory a luxusní bavlněný satén: trefa do černého!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Originální květinový motiv v zajímavé barevné kombinaci si zamilujete na první pohled. A jakmile se povlečení dotknete, už nikdy nebudete chtít jiné! Bavlněný satén v zimě hřeje, v létě chladí a celoročně si drží zářivé barvy. Překvapí vás svou hebkostí, jemností a lehkostí. Zapomeňte na kousavé materiály a usínejte jako na obláčku!

Další články

Načítám