Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pippa (40) si sice letos na tenisový svátek, jenž si nikdy nenechá ujít, nevzala svého partnera Nica Jacksona. Ten ale žárlit nemusí, i když se ocitla v pánském doprovodu. Sestra vévodkyně Kate (42) s pověstným zadečkem dorazila na úvodní zápas Wimbledonu s bratrem Jamesem Middletonem.

Sourozencům se podařilo získat místa hned v druhé řadě. Seděli přitom ve významné společnosti. Po jejich boku se v 'královské loži' usadila například princezna Michael z Kentu nebo bývalá americká ministryně zahraničních věcí Condoleezza Rice.

Modrá byla barva, jenž dominovala modelům, které Pippa i James na sportovní událost zvolili. Oba tak k sobě krásně ladili, přestože na sobě neměli stejné odstíny. Uvidíme, zda Pippa stihne zavítat na některý ze zápasů i se svým partnerem, vlivným bankéřem. Tenis je oba dozajista baví a možná v nich povzbuzuje i touhu, jak bylo zřejmé z jejich chování před třemi týdny.

Reklama

Další články

Načítám