Hlavní obsah
Článek

Bývalá playmate Dominika Mesarošová (38) stále všude budí pozornost svými silikony. Kamkoli se pohne, zraky mužů hned sklouzávají z pohledu do její tváře ještě o trochu níž. Není proto divu, že když si na soustředění v tuniském Sousse na sebe vzala bílé plavky, které sotva udržely svůj obsah uvnitř a pohromadě, tamní domorodci měli co dělat, aby neudělali něco nepatřičného. Podívejte se na snímky Dominičiny postavy uvnitř článku!

Dominika je v Tunisku kvůli svému projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. A i když jí většinu času zabírá péče o její svěřenkyně, třináctku dívek, které se chtějí stát úspěšnými modelkami, i tak si najde čas na opalování a radovánky ve Středozemním moři.

„Všechno, co tu s dívkami provádíme, probíhá za přísné asistence místních. Dozvěděli jsme se, že zdejší mladíci mohou mít sex až po svatbě, takže je logické, že jsou lační. Zatím je ale stačí slušně odpálkovat, nikdo si na žádnou z nás ještě nic nedovolil,“ směje se Dominika, která je už dávno zvyklá na chtíč v očích mužů při pohledu na její dekolt.

„Až budu mít malá ňadra, tak je možná budu skrývat. To se ale nestane,“ usmívá se Mesarošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám