Hlavní obsah
Článek

Luxusní vozy se začínají v nabídce ojetých vozů pěkně „roztahovat“. Pokud máte v kapse milion a rádi byste za něj pořídili auto, za kterým se každý ohlédne, není nic jednoduššího než se podívat, co nabízí AAA AUTO. Tolik luxusních aut za skvělou cenu jinde nenajdete. A pokud zrovna žádný nadbytečný milion nemáte, a přesto potřebujete koupit kvalitní auto, určitě si z nabídky 6000 aut vyberete.

První luxusní perličkou je krásný kabriolet Mercedes SLK 230 z roku 2012. Doslova voní novotou. Aby ne. Má najeto jen 6147 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mercedes SLK 230 Kompressor má výbornou historii. Je koupený jako nový v ČR, k vozu je kompletní sada klíčů a veškerá dokumentace (návod k obsluze atd.). Má dokonale zachovalý interiér bez známek používání. Znalec, který si tento krásný kabriolet pořídí, si bude plně užívat luxusní jízdu jako ve zcela novém voze. Jak se na takový luxusní vůz sluší a patří, má i luxusní výbavu. Najdete ji na aaaauto.cz nebo si raději přijďte tento krásný Mercedes vyzkoušet.

Další kráska, za kterou se ohlédnete, je bílá. Jedná se o Audi A5 2.0 TDI hatchback z roku 2011 po 1. majiteli

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Má najeto pouhých 50 550 km a jezdí jako nové. Zatímco jízdní vlastnosti jsou jako u nového vozu, cena je oproti pořizovacím nákladům v podstatě poloviční. Je po 1. majiteli, a tak má zcela jasnou historii. Je koupeno jako nové v ČR s kompletní sadou klíčů a má doloženou servisní historii. V bohaté výbavě najdete například kožený interiér a sedačky, multifunkční volant, navigaci, parkovacího asistenta, senzor deště, LED světla pro denní svícení, bi-xenony. Přijďte se na něj podívat do AAA AUTO.

Třetí luxusní lahůdkou je BMW X6 30d 4x4 v černé metalíze z roku 2008, najeto pouhých 93 344 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo říká, že SUV 4x4 nejde dohromady se slovem luxus, se opravdu mýlí. Usvědčuje ho toto BMW X6 30d 4x4. Dokazuje, že můžete zdolávat náročný terén vyžadující 4x4 a přitom si užívat pohodlí. Tenhle krásný „bavorák“ je koupený jako nový v ČR a má servisní knížku. I zde najdete luxusní výbavu, která zahrnuje například asistenta sjezdu z kopce, multifunkční volant či parkovacího asistenta. Navštivte AAA AUTO, abyste si mohli důkladně prohlédnout nejen tento luxusní vůz. Možná v jednom i odjedete.

I bez statisíců na účtu můžete jezdit v kvalitním voze, jako je například tato Škoda Octavia 2.0 FSI, combi 4x4, z roku 2005

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedná se o pohodlné combi 4x4 se skvělým výkonným motorem, ve stříbrné metalíze, které má najeto pouze 91 142 km. Vůz je koupený jako nový v ČR, s pravidelným servisem. Jistě vás zaujme opravdu velmi bohatá výbava. Najdete zde dvouzónovou klimatizaci, al. kola, tempomat, imobilizér, parkovacího asistenta, senzor deště, mlhovky a xenony, vyhřívané sedačky, ASR, EBD, ABS. Přijďte se na tuhle octavii 4x4 podívat do AAA AUTO. Možná v ní odjedete.

Nemusíte mít milion, abyste si mohli dopřát pohodlné svezení v prostorném rodinném MPV Ford C-MAX 1.8 TDCi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento oblíbený rodinný vůz z roku 2008 v černé metalíze je po 1. majiteli a má najeto pouze 107 932 km. Jeho nákupem získáte prostorné rodinné MPV se skvělými jízdními vlastnostmi, s pravidelnými servisními prohlídkami a skvělou výbavou. ABS, ASR, ESP, automatická klimatizace, alu kola originál, palubní počítač, multifunkční volant, tempomat, mlhovky, centrál, servo, autorádio. Přijďte si vyzkoušet tohle MPV nebo nějaké jiné z 6000 aut, která AAA AUTO nabízí.

Další články

Načítám